Pon. - pet. 09:00 - 22:00, vikendi po dogovoru 030 70 40 50

Premium lebdenje v komori

NAŠE VIZIJE, POSLANSTVO in VREDNOTE

V podjetju Floating_Island se lahko pohvalimo z najvišjim standardom kakovosti na področju relaksacijske terapije lebdenja na vodi v Sloveniji ter osebnim in profesionalnim pristopom do naših strank.

Zavedamo pomembnosti osebnega pristopa. Do naših strank pristopamo s spoštovanjem, pozornostjo, naklonjenostjo in diskretnostjo. Posvetimo se jim, jih usmerjamo, upoštevamo njihovo individualnost in se trudimo zadovoljiti njihovim specifičnim potrebam in željam. Stranka je naša najvišja vrednota, zato želimo, da se v tej globoki in intimni izkušnji počuti varno.

Naše poslanstvo je uporabnikom nuditi prostor, v katerem s pomočjo celovite terapevtske izkušnje premagujejo vsakodnevni stres, lajšajo fizično in psihično napetost ter tako poskrbijo za zdravje celega telesa in duha.

 

PREMIUM KOMORE in HIGIENA

 

Posebnost naših naprav se skriva v dovršenem designu in higienski neoporečnosti, voda v njih pa je obogatena s najkvalitetnejšo Epsom soljo.

Dvom, ali so komore za lebdenje higiensko neoporečne, je upravičen. Večina komor, ki jih ta trenutek ponuja industrija, za prečiščevanje vode uporablja sistem spodnjega filtriranja, ki je precej pomanjkljiv, saj obstaja nevarnost, da bi se komora prečistila le na dnu, na površju pa ne. Naše komore pa odlikuje vrhunski sistem prečiščevanja, pri katerem voda po vsaki uporabi odteka v zunanji rezervoar, kjer se v kompleksnem filtracijskem sistemu prečisti v petih fazah. Naprava celoten postopek ponovi dvakrat in vodo takorekoč sterilizira. Medtem ko se voda nahaja v zunanjem rezervoarju in je komora izpraznjena, osebje poskrbi za dezinfekcijo kadi. Naj omenimo še, da se postopek prečiščevanja in regeneracije vode v rezervoarjih samodejno sproži večkrat na dan tudi v primeru, da komora ni v uporabi.

Večina komor je izdelanih iz poliestra, pri katerih se po večletni uporabi lahko pojavijo mikro razpoke, v njih pa razvijajo bakterije ali alge. Naše komore pa so izdelane iz toplotno obdelanega antibakterijskega akrila, pri katerem je nevarnost korozije takorekoč nična.

Preberi več o naših komorah

Ponedeljek – petek; 9:00 – 22:00
Rezervirajte svoj termin

PREMIUM PROSTOR

 
floating ljubljana prostor in kopeli
terapije lebdenje - sprostitev

Naš studio se lahko pohvali z vrhunsko izoliranostjo, čistostjo, preprostostjo in domačnostjo.

V sobe, kjer se nahajajo komore, smo vgradili zvočno izolirna vrata in tuš kabino, poskrbeli smo za talno gretje in dober ventilacijski sistem, pri čemer smo bili pozorni na izbiro gradbenih materialov. Pred vsako uporabo prostor temeljito očistimo in pripravimo za vas. Na tak način vam omogočimo intimno, varno in prijetno izkušnjo. Po seansi si odpočijte v sprostitvenem kotičku ali pokramljajte z nami v preddverju ob skodelici domačega čaja: veseli bomo vaših vtisov in verjamemo, da boste od nas odšli okrepljeni z notranjim zadovoljstvom in občutkom osvobojenosti od napornega vsakdana.

Poskrbeli pa smo tudi za tematsko in energetsko razdelitev prostora. Tako sta našim strankam na voljo dve ločeni sobi s komorami. Prva ima energijo vode in zraka, poimenovali smo jo Vega, druga z imenom Gemi pa ustreza energijama ognja in zraka.